Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Stem uw diabetesmeter af

Een goede bloedglucosemeter is van levensbelang als je diabetes hebt en afhankelijk bent van insuline.

Lees verder

Stem uw diabetesmeter af

Een goede bloedglucosemeter is van levensbelang als je diabetes hebt en afhankelijk bent van insuline. Met de keuzehulp bloedglucosemeter is het vanaf nu mogelijk voor de patiënt om samen met de behandelaar gemakkelijk een glucosemeter te bepalen.

ApotheekZorg heeft als leverancier geen invloed op de meter die de patiënt gebruikt. Ons advies aan zowel de gebruiker van de meter, als de apotheker en de voorschrijver: stem samen af welke meter het meest geschikt is voor de patiënt. Zo komt er niemand voor verrassingen te staan!

Bent u bekend met het demo- en startpakket?
Voorschrijvers kunnen bij ApotheekZorg een demopakket bestellen met de diabetesmaterialen. Hiermee kan de voorschrijver een instructie geven aan de patiënt. Voor apothekers is hetzelfde pakket beschikbaar als startpakket voor de patiënt. Zo kan de patiënt direct aan de slag en hoeft hij of zij niet te wachten op de levering van ApotheekZorg.

Wij kunnen alle bloedglucosemeters leveren en stemmen de keuze graag samen met u af. Daarbij houden we rekening met de afspraken met de zorgverzekeraar.

Mocht u gebruik willen maken van deze service? Neem contact op met ApotheekZorg via T 088 066 03 30.

Wij helpen u graag.

Geef uw mening