Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Naar AZ-net

Diabetes

Diabetestestmaterialen

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek die de zorg en levering van uw diabetestestmaterialen professioneel verzorgt. Dit wordt onderstreept door onze SEMH en HKZ-9001 certificeringen.

Ons ZorgTeam helpt u graag bij vragen over uw diabetestestmaterialen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is een speciale website ontwikkeld: diabetesapotheek.nl.

Op diabetesapotheek.nl meldt u zich aan en vindt u meer informatie over ons assortiment dat voldoet  aan de eisen die uw zorgverzekeraar stelt. 

Service

Om u goed te adviseren hebben we een aantal essentiële gegevens van u nodig. Vul op diabetesapotheek.nl het aanmeldformulier in en we bellen u voor een advies op maat!

Ook vindt u op de website informatie over ons assortiment bloedglucosemeters, vergoedingen en de dichtstbijzijnde apotheek waar u uw diabetestestmaterialen na bestelling ophaalt.

De voordelen van ApotheekZorg:

 • 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week
 • Snelle levering van uw hulpmiddelen, inclusief herhaalservice
 • Kwalitatief hoogwaardig assortiment
 • Persoonlijke ondersteuning door ons ZorgTeam
 • (Zoveel mogelijk) directe afhandeling van uw bestelling door ApotheekZorg met uw zorgverzekeraar

Onze zorg in 3 stappen

 1. Na ontvangst van het recept van uw zorgverlener of uw digitale aanmeldformulier nemen wij contact met u op voor een telefonisch intakegesprek.
 2. U ontvangt de diabetestestmaterialen de volgende werkdag (via uw lokale apotheek).
 3. Wij nemen altijd contact op voor de vervolglevering. U hoeft hierop zelf geen actie te ondernemen en heeft zo steeds voldoende materialen.

De service van ApotheekZorg voor u

 1. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden een spoedeisende vraag? Dan verbinden wij u door met de dienstdoende medewerker.
 2. Veel informatie vindt u op deze website en op diabetesapotheek.nl.
 3. Direct contact? Bel het gespecialiseerde ZorgTeam of één van de diabetesverpleegkundigen.

Afspraken met zorgverzekeraars

Over de zorg die wij u verlenen, hebben we afspraken gemaakt met de meeste zorgverzekeraars. Zit uw zorgverzekeraar hierbij? Dan verzorgen wij de totale afhandeling en merkt u hier niets van.

Uiteraard heeft iedere verzekerde in Nederland jaarlijks een zogenaamd eigen risico. Deze wordt door uw zorgverzekeraar verrekend met u op basis van de rekeningen die zij van zorgverleners ontvangen. De door ons geleverde zorg kan hiervan onderdeel uitmaken.

Contact

Vragen over diabetestestmaterialen? Neem contact op via één van onderstaande telefoonnummers of via het contactformulier op diabetesapotheek.leef.nl/contact

Mijn zorgverzekeraar Telefoonnummer
ZorgTeam
Faxnummer
ZorgTeam
Achmea 088 066 03 54 088 066 03 31
CZ 088 066 03 56 088 066 03 31
Menzis 088 066 03 52 088 066 03 31
VGZ 088 066 03 94 088 066 03 31
Overigen 088 066 03 30 088 066 03 31

Het ZorgTeam diabetes is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur op bovenstaand nummer bereikbaar voor bestellingen, informatie en het stellen van al uw vragen. Kan uw vraag niet wachten tot de volgende werkdag? Buiten deze uren verbinden wij u door met de dienstdoende medewerker.

Ons ZorgTeam staat voor u klaar!

 

Geef uw mening