Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Naar AZ-net

Luchtwegmedicatie met vernevelapparatuur

Heeft uw behandelend arts luchtwegmedicatie voorgeschreven met vernevelapparatuur? Dan bent u bij ApotheekZorg aan het juiste adres. Samen met Westfalen Medical zorgen wij voor de levering van luchtwegmedicatie met vernevelapparatuur bij u thuis. 

Hoe werken we samen?

ApotheekZorg heeft jarenlange ervaring met het leveren van medicatie en zorg in de thuissituatie. Na ontvangst van het recept van uw arts nemen wij telefonisch contact met u op om alle gegevens te controleren en u uitleg te geven over de werkwijze van ApotheekZorg. We maken een afspraak met u om de luchtwegmedicatie bij u thuis af te leveren. 
Westfalen Medical levert de vernevelapparatuur met instructie bij u thuis. Westfalen Medical is gespecialiseerd in medicinale gassen en daaraan gerelateerde apparatuur. Zij hebben een landelijk dekkend netwerk waardoor zij adequaat en snel kunnen leveren.

Vragen over de luchtwegmedicatie?

Heeft u vragen aan ons met betrekking tot de luchtwegmedicatie? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via T 088 044 07 20.

Vragen over de vernevelapparatuur?

Heeft u vragen met betrekking tot de vernevelapparatuur? Neem dan contact op met Westfalen Medical via T 0570 234 626.

Geef uw mening