Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Naar AZ-net

Heeft u begeleiding nodig bij het stoppen met roken?

U staat er niet alleen voor. Neem contact op met uw (huis)arts of een gedragscoach om de eerste stap te zetten. Hij of zij bekijkt samen met u wat u nodig heeft. Het is mogelijk dat deze deskundige u medicatie adviseert. ApotheekZorg levert deze nicotinevervangende middelen en geneesmiddelen die u helpen om te stoppen met roken.

Het Stoppen Met Roken programma

Heeft uw huisarts of coach een recept voorgeschreven? Dan kunt u starten met het Stoppen Met Roken programma. Om voor u aan de slag te gaan hebben wij het recept nodig. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Uw voorschrijver heeft reeds een recept naar ApotheekZorg gestuurd. U ontvangt dan per post een brief waarin precies staat uitgelegd welke informatie wij nog nodig hebben.
  2. Uw voorschrijver heeft het recept aan u meegegeven, volg dan onderstaande stappen:
    1. Ga naar startenmetstoppen.nl;
    2. Maak een foto van uw recept;
    3. Volg nu verder de instructies op de website;
    4. Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in en druk op verzenden.

Vergoeding regelen wij voor u

De geleverde medicatie wordt door ApotheekZorg rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten worden verrekend met uw eigen risico.

Heeft u vragen?

Het ZorgTeam Stoppen Met Roken staat voor u klaar! Neem contact met ons op via T 088 044 07 19 of E stoppenmetroken@apotheekzorg.nl.

Vermeld in uw mail altijd uw naam en geboortedatum.

Veel succes bij het stoppen met roken!

Geef uw mening