Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Hulpmiddelen nodig?

Ga naar startenmethulpmiddelen.nl.
Hier kunt u een terugbelverzoek maken, een vraag stellen of online materialen bestellen.

Lees verder

Coronavirus: aangescherpte maatregelen

In de thuistoediening van medicatie bij onze patiënten staat veiligheid voorop. Voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Wat betekent de actualiteit rondom het coronavirus voor de zorgverlening van ApotheekZorg?

Lees verder

Bezorging van post en pakketten door PostNL

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Farmaceutische industrie

ApotheekZorg is een dochteronderneming van Mosadex. Sinds onze oprichting in 1998 zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste farmaceutisch zorgaanbieders van Nederland. Wij leggen ons toe op het aanbieden van ondersteunende zorgprogramma's bij complexe/specialistische geneesmiddelen en/of hulpmiddelen in samenwerking met de farmaceutische industrie.

Ervaring en kennis

ApotheekZorg is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van ondersteunende zorgprogramma’s bij complexe geneesmiddelen. Uitgangspunt hierbij is dat wij op basis van onze jarenlange expertise proactief samen met onze klanten invulling geven aan zorgprogramma’s, waarbij de behoeften van de patiënt en behandelaar centraal staan. Het inzetten van ondersteunende programma’s resulteert in een...

Lees verder

ZorgNet

De service organisatie wordt ondersteund met een patiëntenvolgsysteem, genaamd ZorgNet, waarin de stappen in het zorgproces rondom geneesmiddelen worden vastgelegd in workflows. Deze workflows organiseren dat geen enkele stap in het zorgproces, de begeleiding van de patiënten en de vastlegging van alle contactmomenten wordt gemist. Tevens wordt op deze wijze veel data...

Lees verder

Contact

Graag lichten wij in een gesprek de mogelijkheden die wij kunnen bieden nader toe. U kunt hiertoe geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken door contact opnemen met Katrien van de Wijdeven (M 06-20541870 of E k.v.d.wijdeven@apotheekzorg.nl) of een e-mail te sturen naar secretariaat@apotheekzorg.nl.

Geef uw mening